Spuiweg 2, 5145 NE Waalwijk
+316 11010727
info@vsm-werkt.nl

Over ons

van Seters Metaaltechniek

Over Van Seters Metaaltechniek

Van Seters Metaaltechniek is voor al zijn klanten een betrouwbare partner in de verspanende techniek. In de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een flexibele en moderne onderneming in Waalwijk.

Voor onze klanten zijn wij dagelijks bezig met diverse projecten. Dit is uiteenlopend van eenvoudig boor- en tapwerk, tot complex draai- en freeswerk. Kortom: maatwerk in alle richtingen. Dit is dan ook de kracht binnen het bedrijf, alle facetten zijn in eigen huis om de klantwens ten alle tijde te kunnen vervullen. Onze klanten komen dan ook uit diverse segmenten, waaronder de bouw, industrie en particulieren.

De medewerkers van Van Seters Metaaltechniek zijn ervaren vakmensen die graag met de klant meedenken om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Het bedrijf beschikt over een modern machine park, wat reeds is uitgebreid, waardoor klanten voor zowel kleine als grote opdrachten terecht kunnen bij Van Seters Metaaltechniek.

 

Werkwijze

De klant staat bij ons centraal. Dit wil dan ook zeggen dat betrokkenheid bij projecten dan ook hoog in het vaandel staan. Daarnaast herkennen klanten ons aan onze belangrijkste kernwaarden: flexibiliteit en inzet van maatwerk.

Onze ijzersterke projecten worden samen met de klant gecreƫerd: voorbeelden, tekeningen of blauwdrukken worden door de klant aangeleverd. Echter, denken wij ook graag mee om een zo goed mogelijk resultaat te leveren. Dit kan worden waargemaakt door een prettige (werk)sfeer en prettig contact met de klant, waarbij aandachtig geluisterd wordt maar ook wordt gestuurd op verbeterpunten waar nodig.

Waar klanten ons aan herkennen

  • Afspraak is afspraak
  • De klant staat centraal
  • Flexibel
  • Maatwerk
  • Nauwkeurig
  • Meedenken met de klant het beste project af te leveren