Spuiweg 2, 5145 NE Waalwijk
+316 11010727
info@vsm-werkt.nl

Diensten

van Seters Metaaltchniek

Maatwerk

Van Seters Metaaltechniek is een betrouwbare toeleverancier die in staat is om het totale pakket aan te bieden, dankzij een modern machinepark. Het bedrijf is dan ook gespecialiseerd in de volgende bewerkingen:

 

Tappen

Tappen is een bewerking voor het aanbrengen van een schroefdraad in een boorgat. Het betreft een binnenschroefdraad die over het algemeen met een CNC-freesmachine aangebracht kan worden. Afhankelijk van je materiaal of producten kiezen we de juiste techniek!

Boren

Van Seters Metaaltechniek bezit het juiste gereedschap om tot op de duizendste millimeter nauwkeurig gaten te kunnen boren.

Draaien

Een van de verspaningsmethoden is het draaien van metaal. Van Seters Metaaltechniek voert nauwkeurig alle draaibewerkingen voor je uit. Wij zijn inzetbaar voor:

  • Conventioneel draaien
  • CNC draaien

Frezen

Van Seters Metaaltechniek freest alles naar jouw wensen. Dankzij onze vakmensen worden al je verspaanzorgen weggenomen en wordt hoogwaardig en kwalitatief product gefreesd, wat tevens een lange levensduur heeft. Je kunt ons inschakelen voor:

  • Conventioneel frezen
  • CNC frezen

Lassen

Specialist in duurzame en solide lasverbindingen. Van Seters Metaaltechniek is een partner die de metalen exact naar je wens met elkaar verbindt. Het voordeel van een lasverbinding is de sterkte, lichtheid en weerstand tegen buigen. Daarnaast zijn lasverbindingen goedkoper en eenvoudiger dan andere verbindingen, zoals klinkverbindingen. Onze vakmensen zijn bekend met alle fijne kneepjes van het lasvak en speciale lasprocessen.

Stralen

Van Seters Metaaltechniek heeft alle facetten in eigen huis, waaronder het stralen. Stralen verwijdert roest, vuil, vet en andere weerselementen en zorgt ervoor dat je meteen weer als nieuw is. Stralen wordt bij VSM ingezet bij kleine producten.